GARANTI OG VEDLIKEHOLD

 

Takk for at du valgte STOKKER-UK

Denne Garantien gjelder fysisk gods, kjøpt fra STOKKER-UK.

Hva dekker denne garantien?

Garantien dekker alle feil på normal funksjon under Garantiperioden.

Under Garantiperioden, lover STOKKER-UK å reparere eller erstatte for gratisprodukt eller deler av et product som viser seg å være defect på grunn av dårlige materialer eller konstruksjonsfeil. Merk at Garantien kun gjelder for produkter some r under normal operering og vedlikehold.

 Garantitjeneste:

STOKKER-UK kan enten reparere produktet kostnadsfritt, eller erstatte/forandre det.

Hvor lenge varer garantien?

Garantiperioden for fysiske varer bestilt fra STOKKER-UK er 365 dager for privatpersoner og 183 dager for lovlige enheter fra kjøpsdatoen.

Erstatning av produktet eller delene dens utvider ikke rabatten på de erstattede varene og det komplette produktet i seg selv.

Hva er det garantien ikke dekker?

Garantien dekker ikke problemer som forårsakes av:

  • Feil operasjon eller vedlikehold av varer
  • Skader forårsaket av brukeren

Garantikravstjeneste:

Vennligst kontakt garant- og tjenesterepresentantene på info@stokker-uk.no

VEDLIKEHOLD:

Hvordan vedlikeholde en Luftkompressor?

Med ordentlig pleie og vedlikehold, kan en god luftkompressor gi deg årevis med kvalitetsbruk og tjeneste. Ordentlig vedlikehold utgjør forskjellen mellom kompressoren som varer i mange år og den som melder ut etter et par måneders bruk. For å forlenge levetiden på luftkompressoren din, kan du følge disse tipsene for å opprettholde den tipp toppe tilstanden:

Drener alltid fuktighet ut fra tankene – Mottakertanken på luftkompressoren din vil samle opp fuktighet fra luften den komprimerer. Om du bor i et område med fuktig klima, vil tanken samle opp vann ganske fort. Du burde alltid sørge for at tanken er tømt hver gang du er ferdig med å bruke kompressoren. Før du drenerer ut vannet, må du sørge for å skru av trykket i lufttanken.

Rengjør inntaksventilene – Å få områdekompressoren til å overarbeide er den største dreperen av de fleste luftkompressorer. Over tid blir inntaksventilene skitne og kan føre til tapt kraft i luftkompressoren. Så, rengjør ventilene dine regelmessig for å forlenge levetiden på luftkompressoren din.  

Skift ut luftfiltrene ved behov – Et skittent luftfilter på en kompressor fører til alt for mye stress på kompressoren og forkorter nesten alltid levetiden på den. Så sjekk luftfilteret regelmessig og blås det ut. I tillegg burde du sørge for å sjekke og skifte det ut minst hver 6 måned.  

Andre typer vedlikehold – Den underliggende listen viser andre typer vedlikehold du burde utføre regelmessig på områdekompressoren din for å holde den på sitt beste:

  • Stram festene regelmessig.
  • Sjekk slangene regelmessig.
  • Test ut trygghetssystemene.
  • Rengjør bensintanken.
  • Skift ut kompressoroljen av og til.
  • Skift ut separatorelementet av og til.

Anbefalinger:

Et fullstendig oljeskifte er anbefalt etter de første 50 timene i direktedrevne kompressorer, og etter de første 100 timene på beltedrevne kompressorer. Videre er oljeskifte anbefalt for hver 300 operasjonstime. Du kan også ta et valg om å skifte oljen basert på visuelle observasjoner; om fargen på oljen er annerledes (hvitere – tilstedeværelse av vann, mørkgjøring – alvorlig overoppheting), er det også anbefalt å umiddelbart skifte den ut.

Oljen du kjøper for frem- og tilbakegående kompressorer må inneholde en indeks på 100 (olje viskositet 100 mm2 / s i 40 ºC.). Selv om bokstavforkortelsene kan være forskjellige VDL, ISO, VG, VCL, P, PD, osv, kan slik olje kun brukes for frem- og tilbakegående oljekompressorer.

Luftfiltre burde skiftes ut hver 6 måned avhengig av (arbeidsplassforhold, arbeidsmengde) for alle typer luftkompressorer.

 

 

Vennligst besøk denne seksjonen med oversikt over hvordan du velger en luftkompressor på nettsiden vår!

 

For flere spørsmål vennligst kontakt representanten vår.  

info@stokker-uk.no

 

 

You have successfully subscribed!