Eksempler:

 

Luftkompressor

Hva er en luftkompressor?

En luftkompressor er en enhet som konverterer strøm (ved hjelp av en elektrisk motor, diesel- eller bensinmotor, etc.) til potensiell energi lagret i trykkluft. Ved en av flere metoder tvinger en luftkompressor mer og mer luft inn i en lagertank, noe som øker trykket. Når tankstrykket når sin konstruerte øvre grense, slås luftkompressoren av. Den komprimerte luften holdes da i tanken til den blir brukt. Energien i komprimert luft kan brukes til en rekke bruksområder ved å utnytte den kinetiske energien til luften når den slippes ut og tanken trykkes ned. Når tankstrykket når sin nedre grense, slås luftkompressoren på igjen og trykker på tanken igjen. En luftkompressor må differensieres fra en pumpe fordi den fungerer for enhver gass / luft, mens pumper jobber med en væske.

Hvor brukes en luftkompressor?

Du finner luftkompressorer som brukes i et bredt spekter av situasjoner – du finner dem på alt fra små bensinstasjoner til store produksjonsanlegg. Modeller går fra store kompressorer for å håndtere alle jobber, til oppblåsbare leker og verktøy som spikerpistoler, slipemaskiner, øvelser, støtfangere, stifter og sprøytepistoler.

Den store fordelen med luftkraft er at hvert verktøy ikke trenger sin egen store motor. I stedet konverterer en enkeltmotor på kompressoren den elektriske energien til kinetisk energi. Dette gir lett, kompakt, lett å håndtere verktøy som kjører stille og har færre deler som slites ut.

Kjøp luftkompressor på Stokker

Vi på Stokker tilbyr et utvalg av luftkompressorer. Våre produkter er pålitelige, og vi er en offisiell representant for Aflatek sine kompressorer.

Alle våre luftkompressorer kommer med en garanti som varer i et år.

You have successfully subscribed!